donderdag 5 december 2013

Mars voor het leven - 7 december 2013

“De grootste vernietiger van vrede is abortus, immers wanneer een moeder haar kind doodt, wat blijft er voor mij dan over om jou te doden of voor jou om mij te doden?”
Moeder Teresa

In protest tegen dit grote onrecht wordt op 7 december aanstaande een stille mars georganiseerd, waar we ons graag bij willen aansluiten.

Het programma
Om 10.30 uur kunt u voorafgaand aan de Mars de H. Mis (Tridentijnse ritus) bijwonen in de St. Jacobuskerk in Den Haag (Parkstraat 65a, Den Haag). Na afloop is er tijd om te lunchen (eigen broodjes meenemen) in het zaaltje naast de kerk. Wij zorgen voor koffie en thee. Daarna lopen we met z'n allen naar het Plein vlak bij het binnenhof.

De Mars begint om 13.00 uur op het Plein in Den Haag met diverse toespraken van prolife-ers uit binnen en buitenland. Daarna lopen we een stille toch om het binnenhof.

Voor de liefhebbers: om weer op te warmen gaan we na de Mars voor het leven samen nog iets drinken in de buurt van het Plein.

2 opmerkingen:

Dennis Grutzmacher zei

Hoeveel katholieke gelovigen hebben uiteindelijk afgelopen zaterdag met de Mars voor het leven meegelopen ?

Dennis Grutzmacher
dafcgrutzmacher@email.com

Hugo Bos zei

Tijdens de H. Mis vooraf waren er 40-50 personen, waaronder gezinnen en veel jongeren. Tijdens de mars veel meer. Maar ik kan niet goed schatten hoeveel exact, omdat we niet bijelkaar liepen. In totaal was de mars goed bezocht, ik schat 1500-2000 deelnemers.